WOORDSMID

Wil je iets in woorden vangen en zoek je iemand die het leuk vindt om dit voor jou of jouw organisatie te doen? Neem contact met mij op! Eerst onderzoeken we of we elkaar inhoudelijk begrijpen en een gemeenschappelijke taal spreken. Ik vind het belangrijk om grip te krijgen op de visie en het idee van een organisatie of individu. Als het klikt ga ik voor je aan de slag en stop ik niet tot alle partijen tevreden zijn.

Neem contact op voor zowel creatieve als zakelijke teksten. Dit kan een een gedicht, speech, kort verhaal of songtekst zijn. Maar ook een subsidieaanvraag, marketingtekst of content voor een social media campagne of website. Op basis van bestaande teksten, interviews of een werksessie schep ik helderheid en structuur. Redactie en eindredactie op bestaande teksten doe ik met plezier en oog voor detail.

Wil je zelf beter of anders leren schrijven? Ik ben schrijfcoach en docent creatief schrijven en heb veel ervaring met het geven van schrijfworkshops aan jongeren en volwassenen. Vaak combineer ik dit met muziek en performance elementen. Speelsheid, echtheid en plezier staan hierbij centraal.

OPDRACHTGEVERS